Konsistensen blev en besvikelse

Nu har jag efter lite tid äntligen fått chansen att prova Newtle Shredded wheat. Jag som är en frukostmänniska och som ALLTID äter fil och flingor uppskattar verkligen att testa nya grejer då man efter dagligt bruk tröttnar på vissa. Min första intryck var väldigt positivt. De såg nyttga, krispiga och inbjudande ut. Jag fyllde en skål med fil och på med flingorna. Riktigt gott tyckte jag. Smakade som nyttiga och hälsosamma flingor med en underton av gpr sylt. riktigt smarrigt. De var väl knappast så krispiga utanpå som jag hade trott, men fick ändå en bra känsla i munnen. 

Nackdelen är dock att jag inte är någon snabb ätare, så väldigt fort hann flingorna förvandlas till något knaprigt och relativit fräscht till en geggig sörja och allt blandades som en konstig gröt. Här försvann all min entusisasm, för detta är inget jag gillar. De kommer därför inte ens provas med mjölk, hur skulle det se ut.... Blundade jag när jag åt var smaken fortfarande ok, men jag gillar lite mer blandade konsisterser med knapriga flingor i min fil. 

Slutbetyget blev därför inget jag kommer lägga pengar på framöver trots en helt ok smak. Konsistensen drar ner allt. Inte heller sambon vill ha denna frukostflinga som ett återkommande inslag om inte konsistensen kan förbättras. Tyvärr..