Nu har det testats en del olika...

Har nu testat Nestlé Shredded Wheat och tycker väl lite olika. Fyllningen är god men väldigt söt så tillsammans med yoghurt går det bort. Inte gott alls. Men med fil som ju är syrligare än yoghurt tycker jag att de funkar väldigt bra. Dock varning för att ta för många puffar för då känns det som att de till slut växer i munnen på en. Till mjölk var de ingen höjdare, blev väldigt "geggigt". Själva skalet på puffen är jag dock inte så förtjust i. Det är lite väl mycket sågspån över det.

Har även testat att slänga en näve puffar i kladdkakssmet och så in med allt i ugnen. Själv tyckte jag att det blev riktigt bra, men mannen var inte så förtjust i det. Han gillade bärbiten (fyllningen) men petade bort skalet. Jag tycker dock att skalet blev bra, mindre sågspån och mer seg kola känsla när det hamnade i en kladdkaka. (Mannen tyckte fortfarande sågspån.)

Kommer troligen inte att köpa dem, priset ligger högt i förhållande till konkurrenterna och de var som sagt välidgt söta. Och sågspån. Och SÅ mycket kladdkaka blir det inte bakat. :)